phone-auricular-hand-drawn-ringing-tool-outline  24 44 ​​35 86​​​

Ledercoaching til den mere erfarne leder​

​Til dig som har nogle års erfaring

​​

Mine mere end 10 års erfaring i lederudvikling og ledercoaching, har bevist at ledere bruger det meste af deres tid på mennesker, møder, motivering, kommunikation og forventningsafstemning, for ikke at tale om misforståelser, konflikt- og stresshåndtering, altså alt det der er mellem mennesker. Så hvis du vil få strategien, forandringen og udviklingen ud over rampen, skal du investere tid på din egen udvikling omkring mennesker og deres adfærd, så vil du spare mange ressourcer og skabe det samarbejde, der gør du kommer i mål.

​​

​Hvad får du hos mig

Mine kunder siger de ”går til lederskab” altså lige som andre går til golf, fodbold, løb osv. De mærker de holder sig i form når de får den rette sparring og tiden til at tænke klart og langtidsholdbart.

​​

Jeg har specialiseret mig i mennesker og de dilemmaer, der uundværligt opstår når vi skal samarbejde. Så kom og få et fortroligt rum, hvor du kan tænke langt og træffe de rigtige beslutninger, så strategier hænger sammen med virkeligheden.​

Andre på dit niveau har bl.a. gennemgået:

Lederskabets rolle og ansvar​

Vi er alle forskellige også i vores lederstil, og derfor skal vi skræddersy dine kompetencer til din nye rolle, så du lærer at bruge dine styrker optimalt og kommer til at kende dine faldgruber så de ikke koster dig dyrt her i starten.

Kommunikation og lytning

Klar effektiv kommunikation og aktiv lytning er et uundværligt værktøj som leder; faktisk er det altafgørende for, at andre vil følge dig. Fordelen er at træne det fra start, fordi vi let misforstår som ender i større eller mindre konflikter.

Motivationens hemmeligheder

Når du kender dig selv godt, kan du motivere og lede dig selv... også i stormvejr. Og når du får indsigt i, hvad der motiverer andre og hvorfor, kan du skabe en bedre energi og samarbejde i afdelingen og på tværs af virksomheden.

Gaven i feedback og evaluering

Hvis vi ikke lærer af vores fejl og ikke tør tale om dem, så forbliver vi på samme stadie som da fejlen opstod. Kunsten som leder er, at skabe tillid, så denne vigtige læring kommer tillidsfuldt i spil.

Kunsten i konflikthåndtering

Der vil altid være konflikter, når der er mere end to behov samtidig. Konflikthåndtering skal læres som leder, for konflikter kommer hele tiden og kan blive til lang værre ting, hvis de ikke løses. Du skal huske på at ”konflikter bliver ikke væk, de kommer bare ud i en anden form, der vil koste tid og penge”.

Stresshåndtering i tide

Vores ressourcer som mennesker, kan både bruges forkert og overbruges så vi ”brækker (benet) sindet”. Det koster kassen, hvis det ikke bliver opdaget og håndteret i tide.​​

Fremtidens ledere

 "går til lederskab"

​Hvad får du hos mig?

  • Mine kunder siger de ”går til lederskab” altså lige som andre går til golf, fodbold, løb osv.
  • De mærker de holder sig i form og bliver skarpe når de får den rette sparring og tiden og rummet til at tænke klart og langtidsholdbart.
  • Jeg har specialiseret mig i mennesker og de dilemmaer, der uundværligt opstår når vi skal samarbejde.
  • Et fortroligt rum, hvor du kan tænke langt og træffe de rigtige beslutninger, så strategier hænger sammen med virkeligheden.
  • En 25 siders Enneagram rapport, så du kender dine styrker og faldgruber (værdi: 700,-)

  • Du betaler for 12 timer, som fordeles efter dit behov.
  • Møderne foregår pr. tlf eller i mit lokale i REGUS på Lyngby hovedgade 10C. Tæt på Lyngby vandmølle.
  • Lyngby St. ligger 5 min. gå gang fra mig.
  • Der er 2 timers fri parkering uden for døren (Husk at tjekke skiltning)
  • 10 min. ”Akut” sparring på mobil er med i prisen.

Din investering: 24.500 kr. + moms

Husk du er altid velkommen til at ringe og spørge om andre skræddersyede forløb, så det passer til dit behov.

... inden du booker så bliver du endnu skarpere...

...på hvad du har behov for til vores første møde. Det tager et minut. Alle informationer bliver håndteret fortroligt.

Hvis du kun ønsker, at booke tid så brug formularen til højre.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt