phone-auricular-hand-drawn-ringing-tool-outline  24 44 ​​35 86​​​

Lederudvikling til dig, som er ny i lederrollen

Tænker du på din lederudvikling? Mit navn er Iben Bjerring, og jeg er erhvervscoach. Jeg har specialiseret mig i personlig lederudvikling gennem 20 år, hvor jeg har arbejdet med ledere og mennesker, som vil lykkes i hverdagen. Dette forløb er til dig, som er ny i lederrollen og har en ledererfaring på mellem 0 og 3 år.

Jeg holder til i Kongens Lyngby, hvor jeg hjælper kunder fra Lyngby, Ballerup, Gentofte, Hellerup, Virum og resten af det øvrige Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Skiftet fra medarbejder til leder af medarbejdere

Du går nu fra at være "medarbejder" til at være "leder af medarbejdere". Dette skift er det mest vanskelige, da din erfaring med at lede andre er kort, dine lederværktøjer ligger ikke klar, og usikkerheden i rollen og ansvaret "larmer" utilsigtet. Det er nu, at din træning og lederudvikling skal starte, så du får den mest effektfulde viden om mulighederne for at skabe indflydelse, synlighed og resultater i virksomheden.

”Fremtidens ledere går forrest og udvikler sig hele livet”

Hvis du skal have strategier og forandringer til at virke, skal du kende dine mål og vide, hvordan du får teamet til at følge dig. Derfor kommer vores møder til at handler om din hverdag, din chefs forventninger og dine mål samt om dine drømme, udfordringer, konflikter, samtaler og så videre. Du vil opleve at gå fra mødet med overblik og brugbare værktøjer, der kan hjælpe dig med din lederudvikling, og som vil gøre din dagligdag langt mere effektiv og overskuelig.

Fokusområder inden for ledelse og lederudvikling

​Andre på dit niveau inden for ledelse og lederudvikling har blandt andet gennemgået:

Lederskabets rolle og ansvar​

 • Vi er alle forskellige - også i vores lederstil. Derfor skal vi skræddersy dine kompetencer til din nye rolle, så du lærer at bruge dine styrker optimalt. Samtidig lærer du dine faldgruber at kende, så de ikke koster dig dyrt her i starten.

Kommunikation og lytning

 • Klar effektiv kommunikation og aktiv lytning er et uundværligt værktøj som leder; faktisk er det altafgørende for, at andre vil følge dig. Det er fordelagtigt at træne det fra start, fordi vi let misforstår, hvilket kan ende i større eller mindre konflikter.

Motivationens hemmeligheder

 • Når du kender dig selv godt, kan du motivere og lede dig selv - også i stormvejr. Og når du får indsigt i, hvad der motiverer andre og hvorfor, kan du skabe en bedre energi og samarbejde i afdelingen og på tværs af virksomheden.

Gaven i feedback og evaluering

 • Hvis vi ikke lærer af vores fejl og ikke tør tale om dem, så forbliver vi på samme stadie, som da fejlen opstod. Kunsten som leder er at skabe tillid, så denne vigtige læring kommer tillidsfuldt i spil.

Kunsten at konflikthåndtere

 • Der vil altid være konflikter, når der er mere end to behov på samme tid. Konflikthåndtering skal læres som leder, for konflikter kommer hele tiden og kan blive til langt værre ting, hvis de ikke løses. Du skal huske på, at "konflikter bliver ikke væk, de kommer bare ud i en anden form, der vil koste tid og penge".

Stresshåndtering i tide

 • Vores ressourcer som mennesker kan både bruges forkert og overbruges, så vi "brækker (benet) sindet". Det koster kassen, hvis det ikke bliver opdaget og håndteret i tide.

"Al succes starter med det første skridt"​

Hvad får du hos mig?

 • Lederudvikling og ledercoaching - en støtte og brugbar ny viden og værktøjer, som du kan bruge til at lede dig selv og andre.
 • Indsigt i mennesker og de dilemmaer, der uundværligt opstår, når du skal lede andre.
 • Et fortroligt rum, hvor du kan være dig selv og se nærmere på din lederskabsstil.
 • Du får muligheden for at tænke langt og træffe de rigtige beslutninger, så du hurtigt kommer ind i rollen med succes.
 • En 25 siders Enneagram rapport, så du kender dine styrker og faldgruber (værdi: 700,-)

​​

Du betaler for 12 timer, som fordeles efter dit behov.

​​

 • Møderne foregår pr. tlf eller i mit kontor på Lyngby hovedgade 26 F
 • Lyngby St. ligger 7 min. gå gang fra mig.
 • Der er 2 timers fri parkering de fleste steder i Lyngby. Se skiltning.
 • 10 minutters ”akut” sparring på mobil er med i prisen.

​Din investering i lederudvikling er 24.500 kroner + moms.

​​Kontakt mig i dag for at blive en bedre leder

Husk, at du altid er velkommen til at ringe på telefon 24 44 35 86, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre om andre skræddersyede forløb, der passer til dine behov. Du kan også skrive til e-mail iben@ibenbjerring.dk.​

... inden du booker så bliver du endnu skarpere...

...på hvad du har behov for til vores første møde. Det tager et minut. Alle informationer bliver håndteret fortroligt.

Hvis du kun ønsker, at booke tid så brug formularen til højre.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt