phone-auricular-hand-drawn-ringing-tool-outline  24 44 ​​35 86​​​

Referencer fra lederne

"Jeg oplever altid, at min ledere komme sikre, motiverede og målrettede tilbage, og det er det hele værd."

"Jeg kan varmt anbefale Iben til alle, der ønsker super fokuserede og skarpe ledere. Iben formår at skabe et fortroligt rum, hvor der kan arbejdes tillidsfuldt og målrettet hen imod det, der gør dem til succesfulde kompetente ledere i MATAS A/S. Jeg har dybt respekt for Ibens indsigter i, hvad der får mennesker til at opnå succes i hverdagen.

​Jesper Weng, Koncernregnskabschef, Matas A/S​

"Iben er kommet med nogle bud og nogle vinkler jeg slet ikke selv havde tænkt på og det har været utrolig lærerigt. Jeg kan varmt anbefale Iben!"

* Iben er fantastisk! *

Jeg har brugt Iben som Business/personlig coach. Jeg var først skeptisk, da jeg tænkte at Iben ingen indsigt har i min verden, men hendes bud på håndtering af forskellige problemstillinger og person situtationer har været særdeles værdifulde.

​Helle Vallentin, COO, IBM DACH (Ger, Swi, Aus)

"Iben Bjerring har hjulpet mig til at holde mig skarp og fokuseret på det der virkelig betyder noget"

Samtale og coaching med Iben Bjerring har hjulpet mig til at holde mig skarp og fokuseret på det der virkelig betyder noget, det der er vigtigt for mig og for min arbejdsplads.

Det gælder både privat og arbejde.

I den forbindelse har jeg fået redskaber via Enneagrammet til at kunne stille endnu mere skarpt på mit personale og mig selv, og det har været med til for mig at skabe en endnu større forståelse for dem og indsigt i deres gøren og laden ​​

​Torben Andersen ​Filialdirektør

"Iben som person er super behagelig, ærlig og udfordrende. Min evne til at få det maksimale potentiale frem hos mine medarbejdere er således steget markant."

"Jeg har haft fornøjelsen at være igennem et lederudviklingsforløb hos Iben. Fornøjelse, fordi Iben som person er super behagelig, ærlig og udfordrende. Og fornøjelse fordi jeg som leder har udviklet mig meget via den indsigt, som Iben har bidraget med. Min egen udvikling som leder har haft en afsmittende positiv effekt på mine omgivelser og mine medarbejdere. ​Min evne til at få det maksimale potentiale frem hos mine medarbejdere er således steget markant.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Iben - det er investeringen værd for dig og for din arbejdsplads."

​Jens Oddershede, Forsvarsministeriet, Kontorchef Strategisk Udbudskontor

"Der er risiko for, at du ikke vil slippe hende igen"

​Hvordan kan man beskrive så stort og fantastisk et menneske som Iben, i en tekst på få linjer? Det spørgsmål har jeg stillet mig selv mange gange, for det er svært at sætte ord på den værdi Iben har skabt for mig.

Jeg startede hos Iben over sommeren 2017, på baggrund af et ønske om at få sparring til min karrieremæssige udviklingsvej. Ret hurtigt fandt jeg ud af, at Iben ikke blot er en fantastisk coach, men en helhedsorienteret sparringspartner, der formår at nå helt ind til kernen. For mit vedkommende betød det, at min udviklingsvej ikke blev det fremadrettede fokus. Den faktiske udfordring (fandt Iben ud af) lå i at blive endnu bedre til at præge andres adfærd og 

handlemønstre igennem selvindsigt og effektiv kommunikation. Med værktøjer målrettet den virkelige verden, og kontinuerlig opfølgning på resultaterne, har vi sammen fundet den rette hylde til mig - og bliver endnu ved med at finpudse og optimere.

… så hvis du tør indse, at du (selv med dine sikkert mangeårige arbejdserfaring og naturlige menneskekendskab) stadig har rum til at lære, skal du uden tvivl springe ud i et forløb med Iben. Du vil opleve at se dig selv i det store ufiltrerede spejl gang på gang, men til gængæld at være sikker på, at du går derfra med ny indsigt og inspiration. Men pas på! Der er risiko for, at du ikke vil slippe hende igen.

Signe Hartung, Salgschef og ny leder

​Iben er den lærer man også burde have i skolen

​Fordi det ikke er nok at lære matematik og fysik, hvis jeg ikke ved hvordan jeg skal lede mit eget liv. Hun giver mig selvindsigt, og får mig til at reflektere over ting, der giver mening for min fremtid og hun giver ”tanke” redskaber, så jeg bedre kan navigere i alle de tanker, jeg har som 17 årig"

Alexander V. Hansen

"En stor tak til Iben for at have hjulpet mig igennem mit livs mest stressede periode."

“En stor tak til Iben for at have hjulpet mig igennem mit livs mest stressede periode. Iben rådgivning medførte umiddelbart et lavere stressniveau, samtidig med at hun har givet mig

værktøjer til at undgå at havne i en lignende situation igen. Derudover har Ibens rådgivning ydermere resulteret i en positiv personligudvikling.”

​Keld Pilegaard​, Partner Innologic

"Iben har på sin direkte facon, givet mig langt bedre indsigt i mit lederskab, og fantastiske redskaber til at motivere mit team og omgivelser mere hensigtsmæssigt."​​

Jeg har arbejdet sammen med Iben i snart 4 år, både som personlig og professionel coach, og jeg må sige, at jeg har fået virkelig godt udbytte af samarbejdet, er blevet væsentlig bedre til både at håndtere dagligdagens udfordringer, og holde fokus på det væsentlige.

Iben har på sin direkte facon, givet mig langt bedre indsigt i mit lederskab, og fantastiske redskaber til at motivere mit team og omgivelser mere hensigtsmæssigt.

​Vi har valgt holde firma coachsessions 

hver anden måned, det holder alles motivation i højeste gear.

Jeg har også anbefalet Iben til en af mine bedste venner, og set utrolige resultater, endda på få uger, så jeg kan varmt anbefale Iben, der med sin utroligt positive ånd, forstår at få det bedste frem i mennesker.​

Niels Høgfeldt, supersystems.dk​

"For mig er det helt naturligt at skabe rum til at italesætte mig selv og at få 'slebet saven'.

Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mange år, og får en fantastisk energi ud af, at det til stadighed lykkes mig at vokse - nu med rigtig god hjælp fra Iben Bjerring."

"Jeg har brugt Iben Bjerring gennem 3 måneder. Iben har bidraget til, at jeg tager mig selv lang mere alvorligt. Nu tager jeg mig endnu bedre tid til at mærke efter - Hvad er det der er vigtigt for mig, så jeg kan fungere optimalt med alle mine jern i ilden.

Iben har med sin ligefremme facon, en dejlig evne til at spørge ind til, og skabe klarhed - Hvad er det der hæmmer mig, og hvad der får mig til at vokse. Med sine talrige eksempler og forstående empati, skaber hun den tryghed der skal til at jeg kommer ud med alle mine små finurligheder - og giver mig blandt andet følelsen af, at det er ok at ønske at være på vinderholdet og derved naturligt med lidt manglende tålmodighed. Konstruktivt arbejder vi fremadrettet og skaber god energi.

​Jeg er blevet meget bedre til at kommunikere med mine omgivelser, så de bedre forstår hvad der tricker mig i både negativ og positiv forstand.

Iben har i høj grad påvirket mig til at turde at tage denne kommunikation, som umiddelbart gør mig mere sårbar, men samtidigt mere stærk, når jeg styrkes i at hvile i mig selv og min personprofil.

"For mig er det helt naturligt at skabe rum til at italesætte mig selv og at få 'slebet saven'. Jeg har arbejdet med personlig udvikling i mange år, og får en fantastisk energi ud af, at det til stadighed lykkes mig at vokse - nu med rigtig god hjælp fra Iben Bjerring."

Marianne Bartlmä, Senior Account Manager 

- ​Danske Bank, Privat Banking Elite

​​​"Alle ledere og medarbejdere burde, proaktivt, tage en session med Iben med fokus på, hvordan man bliver den bedste udgave af sig selv på en arbejdsplads og undgår at havne i en situation hvor man ryger ud af balance."                    

Vi ​har I SpotOn Marketing brugt Iben på 2 forskellige niveauer;

På begge niveauer har vi været meget tilfredse og utrolig glade for Ibens inputs, tilgang og facon. Hun formår at møde sine klienter på et niveau, hvor man aldrig går fra en session uden at have fået en række værktøjer, next step handlinger og spandevis af gode råd med sig.

​Stina Bach, ​SpotOn Marketing, Head of Customer Success

​Udvikling og coaching af leder

På leder-niveau har Iben formået at få den pågældende leder til, at gå bagved sine medarbejdere, bære dem frem og sikre, at de leverer deres absolut optimale, fremfor at løbe foran dem og trække dem efter sig. Ibens billedlige og down-to-earth tilgang gør hendes sessioner meget handlingsorienteret og altid med fokus på en oplevet situation eller en idé, som kræver et de-brief eller en sparrings-session så de samme fejl ikke gentages og succes'erne bliver dyrket.

Hun er tilgængelig på telefonen når der er behov for et godt råd og sparring, samt en opsamling på en handling, som er sat i værk - dette gør, at der er konstant fokus på udvikling og tilstedeværelse.  

Stresshåndtering og ubalance hos medarbejdere.

​Iben har derudover håndteret medarbejdere, der har været presset arbejdsmæssigt og ude af balance. Det har foregået ved one/one sessions med medarbejderen samt indragelse af nærmeste leder når processen har kunne rumme det - dette med fuldt fokus på, at nærmeste leder skal være klædt på til, at modtage medarbejderen retur på arbejdspladsen på en konstruktiv og en fremadskuende måde. I de eksempler vi har oplevet er medarbejderen vendt tilbage til jobbet med fornyet energi efter 14 dage, og medarbejderne har været lykkelige for den "genoptræning" som Iben har faciliteret.

Vi i SpotOn Marketing giver Iben vores aller varmeste anbefalinger og er meget taknemmelige for det stykke arbejde hun har lavet og fortsat laver for os.

Alle ledere og medarbejdere burde, proaktivt, tage en session med Iben med fokus på, hvordan man bliver den bedste udgave af sig selv på en arbejdsplads og undgår at havne i en situation hvor man ryger ud af balance.

​"Det var rart at høre kollegaers mening og faktisk er det jo mange af de samme ting vi alle tumler med"

​"Den gode positive stemning og viljen til at være deltagende var super godt. Det var utroligt positivt at alle bidrog så konstruktivt i processen. Megen vilje, motivation og engagement. Jeg er positivt overrasket!"

Jakob Ottesen, Direktør

"Jeg glæder mig til at være en del af omstruktureringen. Det har også været godt at opleve kollegaer og deres synspunkter. Jeg kan fornemme stor gejst og vilje til forandring."

Tina Shøffer, Pædagog

​​​"Det var rart at høre kollegaers mening og faktisk er det jo mange af de samme ting vi alle tumler med. Jeg synes vi får kogt essensen ned. Vi bliver konkrete, og når ind til kernen. Der bliver fulgt op på processen." 

Louise Beckmann, Pædagog

"I er gode til at lade os komme frem med de ting vi havde brug for. I udstrålede en positiv og selvsikker måde at gøre jeres arbejde på og det er betryggende. "

Karin S. R., Pædagog

"ALLE kan udvikle sig."

Mia Nyrup Jensen, DanaWeb A/S

Jeg har brugt iben Bjerring gennem 10 mdr. Iben har bidraget til at jeg har lært mig selv bedre at kende, såsom håndtering af både mine største styrker og svagheder. Og både i privaten og i virksomheden. En kæmpe gevinst der har åbnet mine øjne for egen udviklingsområder.

Jeg kan anbefale iben fordi hun har mange værktøjer der er nemme at bruge i praksis, og fordi hun går en på klingen, og ikke lader dig komme med et ”vagt” svar. Der skal sgu sandheder på bordet når først sessionen er gået i gang.

Hvis jeg ikke havde investeret i denne udvikling så havde jeg gået glip af en personlig udvikling der på sigt havde skabt konflikter både i privaten og på arbejdspladsen. Små ting der havde vokset sig store, og ting som man ikke selv ser.

Pga denne udvikling har jeg opnået bedre resultater

fordi jeg har brugt Iben til give mere indsigt i mit lederskab og givet mig redskaberne til at motivere mit team mere hensigtsmæssigt.

Det er vigtigt at bruge en erhvervscoach fordi ingen er perfekt. Uanset hvor god og perfekt man tror man er, så har man uden tvivl masser af udviklingsområder og dårlige sider med plads til forbedring.